Известие
Collapse
No announcement yet.
Хайде да си направим стикери за Алфичките!
Collapse
X
-
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Аз пък не искам!Виж само каква цигания е да ти пратят 1 стикер трябва да се молиш по 10 пъти на 10 човека.Не искам после като видят стикера на колата и да си кажат тоя пич е същия като тях!
Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от zarytoАз пък не искам!Виж само каква цигания е да ти пратят 1 стикер трябва да се молиш по 10 пъти на 10 човека.Не искам после като видят стикера на колата и да си кажат тоя пич е същия като тях!
Comment
-
Първоначално публикувано от Dani---666Първоначално публикувано от zarytoАз пък не искам!Виж само каква цигания е да ти пратят 1 стикер трябва да се молиш по 10 пъти на 10 човека.Не искам после като видят стикера на колата и да си кажат тоя пич е същия като тях!
ако имаш идея аз съм с теб
146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalovАиде пратете и на заралий,10 файла свалих и всички са за коша.
в линка който е дал колегата по-горе лично аз съм си поиграл да го направя във файл, който всяко рекламно студио би го отворило и изработило.
И още нещо. Всички тука си имаме работа и никой не ни плаща за това някой да раздава стикери. Щом имаш желание, теглиш файла, ако не стане пиши ми лично ще ти го пратя. Отиваш в някое студио и ти го правят, хем можеш да си го направиш от каквото фолио искаш. Никой няма толкова свободно време, а и пари та да разпечатва и праща стикери на всички колеги от форума..... все пак сме доста хора.
Нищо лично. Ако имам време, бих ти направил един с най-голямо удоволствие.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Ако искат софийските колеги , които явно като мен са по-нови във форума и нямат стикерчета да се организираме нещо и да си направиме повече бройки на куп - предполагам ще излезне по-евтино така, а може и да направим резервни бройки за раздаване.Alfa Romeo 146 1.6TS '97
За мерси, не ме търси!
Comment
Comment